LA GRANJA 4 HOEVE / Brakel

essentie - respect - product - kennis - sfeer - vriendschap

Navigatie

Pers

opinie

Aangezien Stefan Van Paemel, de chef van dit uitstekende restaurant met annex gastro-bar met lounge sfeer, een deel van zijn opleiding in Spanje gevolgd heeft, op Ibiza (en rest van de Balearen) meer bepaald, maar ook in Frankrijk bij "Oasis" in Cannes Mandelieu-La-Napoule, verweeft hij tapa's met gastronomische bereidingen uit Frankrijk en Spanje zoals een nugget van kalfszwezeriken met witloof, appel en ui van de Cévennes of een goudbrasem met een paella met inkt van inktvis, pickles en een crème van  gefermenteerde babyvenkel. We vermelden de Wagyu rund bereidingen en de diverse bereidingen van zwartpootvarken. Signature dish bij uitstek.

De bediening verloopt sierlijk en hartelijk dankzij zijn charmante echtgenote. Talrijke whisky, maar vooral Gin voorstellen. Ook alcohol vrij.  Comfortabel zomerterras , privé-parking en mooi ingericht kader zowel in restaurant als loungegedeelte. Een aanrader voor genieters én passanten.

Neem beslist ook eens een kijkje of luister naar de diverse lounge muziek compilaties aangeboden door dit etablissement.  Nog een passie van dit huis.  

MICHELIN BENELUX :

selfmade man  Stefan Van Paemel staat zijn mannetje in de keuken.  Deze autodidact bereidt moderne, licht creatieve gerechten.  Zijn vriendelijke echtgenote brengt ze met een glimlach aan tafel.

 

Glossy magazine stijl :

Cosy en sfeervol huiskamer restaurant.  Moderne toetsen.  Je waant je hier zoals in een sterren restaurant want de chef staat er op alles zelf te bereiden.  Klein maar fijn. 

 

TOURING magazine :

Tgarnierken: zeer prijs-kwaliteit menu's.  Aanrader !!  De werklust van de chef kent géén grenzen en de gastvoruw is meer dan vriendelijk........je krijgt hier ook veel extraatjes geserveerd binnen een menu ( tapasjes-amusens enz....)  Een ontdekking in Oost Vlaanderen.

Download artikel