Navigatie

Pers

PRESS/ PERS

DELTAWEB- deltagids België : 

 De chef heeft geruime tijd school gelopen in Spanje, op Ibiza onder andere.  

Dat merk je aan de voorstellen op de kaart.  Tapasmenu, runderstukken, Iberico zwartpootvarken op  verschillende manieren en structuren klaargemaakt. Maar hij werkte ook in 'l Oasis, zuid Frankrijk in Mandelieu la Napoule/ Cannes. ( 2 Michelin sterren).   Hij kent dus de kneepjes voor het bereiden  van een goede foie gras enz.... De wijnkaart heeft op zich al body en de bediening wordt met meesterlijke hand geleid door de glimlachende  gastvrouw die onaflatend  over het welzijn van haar gasten waakt.  Talrijke voorstellen van betere gins en whiskey flessen.  Een hoogstaand huis.  Verzorgd buxus terras en buiten eten als "loungen"  dus mogelijk.

 

MICHELIN BENELUX :

selfmade man  Stefan Van Paemel staat zijn mannetje in de keuken.  Deze autodidact bereidt moderne, licht creatieve gerechten.  Zijn vriendelijke echtgenote brengt ze met een glimlach aan tafel.

 

Glossy magazine stijl :

Cosy en sfeervol huiskamer restaurant.  Moderne toetsen.  Je waant je hier zoals in een sterren restaurant want de chef staat er op alles zelf te bereiden.  Klein maar fijn. 

 

 

TOURING magazine :

Tgarnierken: zeer prijs-kwaliteit menu's.  Aanrader !!  De werklust van de chef kent géén grenzen en de gastvoruw is meer dan vriendelijk........je krijgt hier ook veel extraatjes geserveerd binnen een menu ( tapasjes-amusens enz....)  Een ontdekking in Oost Vlaanderen.

Download artikel